Urmareste aici Conferinta sustinuta de profesorul COLOSIMO: „Religii, drepturi fundamentale şi laicitate în Uniunea Europeană”

CALEAEUROPEANA a TRANSMIS LIVE CONFERINTA SUSTINUTA DE PROFESORUL JEAN-FRANCOIS COLOSIMO.

URMARESTE AICI CELE DOUA PARTI ALE CONFERINTEI:

PARTEA I

PARTEA II

In cadrul proiectului România-Franţa: împreună în Europa, Institutul European din România şi Ambasada Franţei la Bucureşti au organizat, joi, 16 iunie a.c., orele 17:15, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare (Calea Victoriei nr. 88, sector 1, Bucureşti), conferinţa cu tema: „Religii, drepturi fundamentale şi laicitate în Uniunea Europeană” susţinută de domnul Jean-François Colosimo, Preşedinte al Centrului Naţional de Carte (CNL), Conferenţiar la Institutul de teologie ortodoxă Saint-Serge (Paris).

Conferinţa a fost deschisă de către Excelenţa Sa, domnul Henri Paul, Ambasadorul Franţei în România şi moderată de domnul Răzvan Theodorescu, fost Ministru, fost Senator, membru al Academiei Române, membru în Consiliul de Administraţie al Institutului European din România (IER).

Conferinţa a fost susţinută în limba franceză şi a beneficiat de traducere simultană în limba română. Pentru transmisia live, caleaeuropeana.ro a folosit varianta tradusa in romana. Le multumim tuturor celor care au urmarit transmisia noastra.

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *