Barack Obama şi Mitt Romney, a doua dezbatere televizată. Obama a ieşit la atac

Schimbare radicală de stil pentru preşedintele american, în cea de-a doua confruntare televizată cu rivalul republican, guvernatorul Mitt Romney, care a avut loc marţi noapte, la Universitatea Hofstra, din Hempstead, aproape de New York.

Dezbaterea, venită la două săptămâni după prima confruntare prezidenţială televizată dintre cei doi candidaţi şi la doar câteva zile după singura dezbatere viceprezidenţială, a avut formatul unei „adunări orăşeneşti”, în care alegătorii indecişi le-au adresat ei înşişi întrebări candidaţilor. Nu o dată, însă, dezbaterea s-a transformat în ceartă, cei doi politicieni vorbind unul peste celălalt şi contrazicându-se, transmite Gandul.info.

Republicanul Mitt Romney a reuşit să păstreze agresivitatea cu care a surprins în 3 octombrie, cu toate că, de această dată, nu a mai fost „singur pe scenă” şi a avut multe momente în care a fost pus în dificultate. Diferenţa dintre atitudinea preşedintelui american de marţi noapte şi cea pe care a avut-o la prima dezbatere a fost atât de mare, încât, imediat după încheierea transmisiunii din Hempstead, presa comenta ironic că Obama „şi-a băut cafeaua şi şi-a mâncat legumele” de această dată.

Citiţi mai multe AICI.

Sursa: Gandul.info
Foto:   wikipedia

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.