Traian Băsescu: Victor Ponta este noul premier

UPDATE 2:

Traian Băsescu a anunţat că noul prim-ministru este Victor Ponta. Preşedintele va susţine o declaraţie la Palatul Cotroceni, după ce l-a desemnat pe şeful PSD premierul României.

UPDATE 1:

Consultările de la Palatul Cotroceni dintre preşedintele Traian Băsescu şi partidele parlamentare, pe tema desemnării premierului, s-au încheiat, acestea durând aproximativ 20 de minute. Preşedintele Traian Băsescu le-a spus liderilor partidelor prezenţi la consultările de la Cotroceni că va anunţa premierul desemnat la ora 12.00, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

 

Liderii partidelor politice au intrat la ora 10.00 la consultările oficiale cu preşedintele Traian Băsescu pentru desemnarea premierului, informează Gandul.info.

Toţi preşedinţii de partide au primit scrisori de invitaţie de la Traian Băsescu. Însă, la consultări au fost invitaţi maximum cinci reprezentanţi ai fiecărui partid politic şi ai minorităţilor naţionale, toţi la aceeaşi oră.

Majoritatea celor prezenţi merg pe varianta Victor Ponta premier (propunere susţinută de USL, UDMR şi grupul minorităţilor). PDL nu are nicio propunere, deşi MRU promite că “va spune ceva” la întâlnire, în timp ce PP-DD, cu Dan Diaconescu în delegaţie, este decis să facă primul show politic de după alegeri.

Sursa: Gandul.info
Foto: presidency.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *