Cezar Preda demisionează din funcţiile de conducere ale PDL

 

Ca urmare a rezultatului obţinut, preşedintele PDL Buzău, Cezar Preda şi-a anunţat astazi, printr-un comunicat de presă, demisia de onoare din funcţiile de prim-vicepreşedinte al PDL şi din cea de preşedinte al PDL Buzău, potrivit Adevarul.ro.

Colegii de partid ai democrat-liberalului Cezar Preda spun că decizia este luată în grabă şi că şeful lor de partid ar trebui să rămână la conducerea Organizaţiei Judeţene Buzău.

„Rezultatul de la Buzău, modul în care au ales buzoienii pe 9 decembrie, mă determină să-mi dau demisia de onoare din funcţia de prim-vicepreşedinte al Partidului Democrat Liberal, precum şi din cea de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PDL Buzău. Cred că Alianţa România Dreaptă trebuie să intre, în ansamblu, într-o profundă reorganizare şi omogenizare, astfel încât să devină cea mai importantă şi credibilă forţă de opoziţie din România. Aşa cum am mai spus, 2013 va fi un an extrem de dificil şi cred că românii au, în continuare, nevoie de un scut puternic împotriva previzibilelor abuzuri şi derapaje de la democraţie. Le promit tuturor buzoienilor, şi celor care m-au votat şi celor care nu m-au votat, că voi rămâne acelaşi Cezar Preda din Buzău, că mă voi mândri cu ei şi că nu voi înceta să spun şi să fac lucruri pentru binele lor“, a afirmat Preda.

Sursa: Adevarul.ro
Foto:  cdep.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *