Monica Macovei: Sloganul real de campanie al USL este ”împreună pentru corupție”

Europarlamentarul PDL, Monica Macovei susține că la alegerile din 9 decembrie, românii au de ales ”între Romanie europeana, respectata pe plan extern si in care legea se aplica egal pentru toti sau o Romanie izolata pe plan extern”, se arată într-un comunicat remis Calea Europeană.

”Duminica, 9 decembrie, se va alege componenta viitorului Parlament, dar mai ales se va alege directia pe care Romania va merge in urmatorii ani. Este duminica in care poporul roman va decide daca doreste o Romanie europeana, respectata pe plan extern si in care legea se aplica egal pentru toti sau o Romanie izolata pe plan extern, condusa de mincinosi, corupti si mafioti protejati de imunitate parlamentara sau de ziduri vii de politicieni USL” scrie Macovei.

Eurodeputatul subliniază faptul că guvernarea USL a condus la ”izolarea țării pe plan extern” și ”călcarea în picioare a statului de drept” și că sloganul de campanie al alianței ar trebui să fie schimbat în ”Împreună pentru corupție”.

 

Redăm textul comunicatului integral:

Duminica, 9 decembrie, se va alege componenta viitorului Parlament, dar mai ales se va alege directia pe care Romania va merge in urmatorii ani. Este duminica in care poporul roman va decide daca doreste o Romanie europeana, respectata pe plan extern si in care legea se aplica egal pentru toti sau o Romanie izolata pe plan extern, condusa de mincinosi, corupti si mafioti protejati de imunitate parlamentara sau de ziduri vii de politicieni USL.

Din pacate, actuala lege electorala creata de PNL si PSD discrediteaza votul uninominal, fiind conceputa pentru a-i face sa castige pe perdanti, in timp ce cei aflati pe primul loc in preferintele alegatorilor, daca nu iau 50%+1 din voturi, pierd. De exemplu, asa a castigat in 2008 Crin Antonescu un loc de senator de pe locul 2 in preferinta de vot din colegiul sau, cu doar 29,80% din voturi.

Cateva luni de guvernare USL ne-au aratat ce poate sa faca aceasta alianta de stanga pentru Romania:

  • izolarea tarii pe plan extern, critici fara precedent din partea Uniunii Europene si Statelor Unite,
  • scaderea puterii de cumparare a leului,
  • cresterea somajului,
  • reducerea investitiilor,
  • pierderea credibilitatii guvernului condus de un plagiator (egal: hot) si mincinos notoriu,
  • calcarea in picioare a statului de drept,
  • apararea coruptilor si mafiotilor prin vot parlamentar sau prin USL-isti masati pe langa instante ca sa puna presiune pe justitie etc.

Sloganul real de campanie al USL este:”Impreuna pentru coruptie”.

Un vot pentru USL, care va continua cu aceleasi practici anti-democratice, va izola Romania si mai tare impingand-o la periferia Europei, lucru care va alunga investitiile, va mari somajul, va prelungi criza si va adanci saracia.

USL ne poate scoate din UE şi de aici decurg pierderi multe si grele pentru populatie, cum sunt libera circulatie ori locurile de munca în afara tarii. 

Iata de ce acum, mai mult ca niciodata, este nevoie ca orice roman care crede ca legea trebuie sa fie egala pentru toti, crede in proprietate privata si libertate, in pedepsirea politicienilor care fura din banii publici si e satul de minciuna sa voteze pentru ARD – Alianta Romania Dreapta.

ARD a intarit institutiile statului de drept ca sa actioneze impartial si ferm. ARD are ca obiectiv sa ne mentina in Uniunea Europeana si in Parteneriatul Strategic cu SUA, asa cum a dovedit deja.

Alegerile sunt despre ce fel de Romanie doriti pentru dumneavoastra si copiii dumneavoastra.

O Romanie izolata, care blocheaza libera circulatie si locurile de munca in strainatate, condusa de securisti, mincinosi patologici si corupti, protejati de imunitate parlamentara? Votati USL.

O Romanie care iese din criza si isi continua drumul european, garanteaza libera circulatie, creeaza locuri de munca si este respectata pe plan extern? Votati ARD

Dragi romani, indiferent unde ati fi, in America, Australia sau Romania, votul dumneavoastra conteaza pentru directia pe care doriti sa orientati Romania de duminica inainte.

Foto: monica-macovei.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *