Alegeri parlamentare: Romanii stabiliti in afara vor avea harta electronica si tel verde

Secretarul general al MAE, Robert Cazanciuc, a declarat ca romanilor din Diaspora li se va pune la dispozitie o harta electronica a sectiilor de votare pentru alegerile parlamentare si, de asemenea, vor putea accesa numarul de telefon gratuit pentru a afla diverse informatii.

El a mai precizat ca harta ce-i va ajuta pe cetatenii romani din strainatate este accesibila pe o platforma a google maps. “Aceasta harta se bazeaza pe o platforma a google maps (http://www.mae.ro/node/16968) care permite inclusiv o vizualizare efectiva la nivel de strada a locatiei unde se afla sectia de votare”, a mai spus Cazanciuc.

De asemenea, intr-un comunicat remis presei, MAE  anunţă că a fost pus în funcţiune telefonul verde (nr. 0800 800 407), la care pot fi oferite informaţii utile cetăţenilor români din afara graniţelor, legate de alegerile pentru Camera Deputaţilor şi Senat din 9 decembrie 2012.

Telefonul este pus la dispoziţie tuturor celor interesaţi începând cu 8  decembrie, până luni, 10 decembrie, în regim de permanenţă.

Mai multe informatii aici: http://www.mae.ro/alegeri-parlamentare-2012

Surse: MAE.ro, Ziare.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.