Blaga: Lista candidaţilor PDL la europarlamentare va fi definitivată în toamnă. Monica Macovei a depus cererea

blaga vasile gov.roLista finală a candidaţilor democrat-liberali la alegerile europarlamentare va fi definitivată în toamna acestui an, a anunţat luni preşedintele PDL, Vasile Blaga, înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului, completând că Monica Macovei se află printre candidații PDL ce vor încă un mandat de europarlamentar.

“Avem, deocamdată, înregistrate cereri la organizaţii. Ele vor fi analizate pe parcursul toamnei şi, ţinând cont şi de implicarea fiecăruia în activitatea partidului, vom stabili forma finală a listelor”, a declarat liderul PDL, potrivit Realitatea.net.

intrebat despre candidatura Monicăi Macovei pentru un nou mandat de europarlamentar Vasile Blaga a spus: “Doamna Macovei şi-a depus cererea de intenţie la organizaţia de Bucureşti, să candideze din partea PDL desigur”.

Purtătorul de cuvânt al PDL, Adriana Săftoiu, a confirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că Theodor Stolojan sau Monica Macovei se vor regăsi sigur pe locuri fruntaşe ale listei democrat-liberale la europarlamentare, evitand, la fel ca liderul PDL, sa dea mai multe detalii despre posibilii candidati:

””În acest moment nu am foarte multe detalii. Ceea ce pot să vă spun este că domnul Theodor Stolojan sau doamna Macovei cu siguranţă se vor regăsi pe locuri fruntaşe, dar încă nu s-au finalizat (n.r. listele). Sunt sigură că în momentul în care partidul va finaliza aceste liste le veţi afla în timp util”, a declarat Adriana Săftoiu, potrivit Agerpres, întrebată care este situaţia privind listele de candidaţi ai PDL la europarlamentare şi dacă nume precum Stolojan sau Macovei se vor regăsi pe aceste liste.

Surse: Realitatea.net, Agerpres
Foto: gov.ro

 

 

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.