Alegeri europarlamentare. Dragnea: Vom avea mai mulţi europarlamentari decât acum

liviu dragneaŞeful campaniei electorale a PSD pentru europarlamentare, Liviu Dragnea, a început, vineri, o serie de patru întrevederi cu reprezentanţii filialelor judeţene a PSD în perspectiva alegerilor din mai, el arătând că în mod sigur social-democraţii vor avea mai mulţi europarlamentari decât acum.

“Am început întâlnirile cu colegii din judeţe. O să am patru întâlniri. Am preferat să nu invit toate judeţele odată, pentru a putea realiza discuţii mult mai aplicate şi mai eficiente, adică vreau să am timp să discut cu fiecare judeţ absolut toate probelemele pe care le are comunitatea respectivă”, a spus Dragnea, la începtul întrevederii, care se desfăşoară la sediul central al PSD.

Întrebat dacă PSD speră să aibă un număr mai mare de europarlamentari decât în prezent, Dragnea a precizat: “Despre cifră vorbesc la Comitetul Executiv, unde o să finalizăm evaluările”.

”E vorba şi de prezenţa care va fi – asta va influenţa şi rezultatul fiecărui partid. Eu cred că o să avem sigur un număr de europarlamentari mai mare decât cel pe care îl avem acum, să sperăm mult mai mare decât e cazul”, a spus Dragnea.

PSD are în acest moment 11 europarlamentari.

Sursa: Mediafax.ro
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.