Ambasadorul Israelului: Nicio ţară nu e imună la atacurile teroriste. Mă simt în siguranţă în România

Ambasadorul Israelului la Bucureşti, Dan Ben-Eliezer, a declarat că nicio ţară nu este la adăpost de atacurile teroriste, evitând însă să spună dacă a primit vreodată informaţii că s-ar pregăti atentate pe teritoriul României, notează Mediafax.

Întrebat dacă este de părere că s-ar putea duce şi pe teritoriul României conflictul dintre Israel şi Autoritatea Palestiniană, ambasadorul a răspuns: “Nu cred că acest conflict din Gaza are vreo legătură cu România. Dar vreau să accentuez că Iranul susţine terorismul, terorismul la nivel global. Terorismul iranian e pus în practică de brigada Al Quds, care este, de fapt, afiliată Gărzii Revoluţionare Iraniene, precum şi de Hezbollah, cu care sunt aliaţi”.

Întrebat dacă a primit vreodată informaţii că s-ar pregăti atentate pe teritoriul României, ambasadorul Israelului a răspuns: “Întrebarea aceasta trebuie s-o puneţi autorităţilor româneşti care se ocupă cu aşa ceva. Ele v-ar putea informa dacă e cazul. Dar, aşa cum spuneam, nicio ţară nu-i la adăpost. Eu mă simt în mare siguranţă în România”.

Sursa: Mediafax.ro
Foto:  crossed-flag-pins.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *