Ambasadorul M.Britanii: Sper că discuţiile despre acordul de coabitare vor avea succes şi va rămâne în vigoare

martin-harrisAmbasadorul Marii Britanii în România, Martin Harris, speră ca acordul de coabitare încheiat între preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta să fie menţinut, iar discuţiile pe marginea acestuia “să fie încheiate cu succes”, informează Mediafax.

Întrebat, marţi, de ziariştii din Cluj-Napoca, la finalul unei conferinţe organizate la Universitatea “Babeş-Bolyai”, despre neînţelegerile existente între premier şi preşedinte, ambasadorul Marii Britanii în România, Martin Harris, a răspuns că acordul de coabitare încheiat între Traian Băsescu şi Victor Ponta a fost “o realizare foarte importantă pentru România”.

”Eu cred că a fost un rezultat foarte bun la sfârşitul anului trecut, fiindcă sunt de părere că un sistem de acord, un sistem de lucru între instituţii, Parlament, Guvern, preşedinte, este foarte important pentru a avea succes în reformă. Eu sper că discuţiile de marţi despre acordul de coabitare vor fi cu succes şi acesta va rămâne pe poziţie în viaţa politică din România”, a spus Harris.

Sursa: Mediafax.ro

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Ambasadorul M.Britanii: Sper că discuţiile despre acordul de coabitare vor avea succes şi va rămâne în vigoare

  1. Flavius.And 09/10/2013 at 09:54

    Andrei Pop citeaza chiar din presedinte, titrand, excelent faptul ca, de data aceasta, este cel caruia i se atrage atentia. Si, de asemenea, si sprijinul de care a beneficiat.
    Astfel, in mod obiectiv, faptul ca TB este mai putin beligerant inseamna, oare, ca acesta isi realizeaza declinul?

    http://www.obiectiv.info/ambasadorul-angliei-catre-basescu-nu-e-bine-domnule-pre-edinte_21729.html

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.