Andreea Paul: Guvernul Ponta garantează românilor, pentru anul 2013, gaze, benzină și energie electrică mai scumpe

andreea paul vassProiectul de buget pentru anul 2013 și cel privind modificarea Codului fiscal au la bază un singur principiu: supra-taxarea sectoarelor economice care produc valoare și bani în România, având drept scop finanțarea unui aparat de stat care nu produce nimic în afară de birocrație, notează Andreea Paul într-un articol pe blogul personal.

USL a tot vorbit, în campania electorală, despre măsuri de stimulare economică prin încurajarea mediului privat. Odată cu apariția proiectului de buget pe 2013 și a modificărilor Codului Fiscal, vedem care este adevărul din spatele unei guvernări exclusiv de stânga: ”băgăm mâna adânc în buzunarul mediului privat, a IMM-urilor și a agricultorilor pentru a trece de anul 2013!” USL dă cu o mână și ia înapoi cu amândouă pentru că nu are soluții pentru creștere economică.

Practic, Guvernul Ponta garantează românilor, pentru anul 2013, gaze, benzină și energie electrică mai scumpe prin supra impozitarea companiilor de profil. Scumpirea acestor produse va atrage creșteri de prețuri în lanț, după cum ne demonstrează logica economică și experiența. Majorarea salariului minim și a punctului de pensie nu vor însemna, practic, nimic în termeni reali în ce privește puterea de cumpărare a românilor.

Continuarea articolului AICI.

Sursa/Foto: andreeavass.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.