Antonescu: Coabitarea i-a adus câştiguri doar lui Băsescu, l-a reîncărcat

crin_antonescuPreşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că pactul de coabitare nu i-a adus câştig de cauză decât lui Traian Băsescu, apreciind că preşedintele a fost “legitimat” şi “reîncărcat”.

Antonescu a susţinut, marţi, într-o intervenţie telefonică la Realitatea Tv, că pactul dintre Victor Ponta şi Traian Băsescu nu a adus niciun plus pentru România.

“Şi eu ştiam ce se va întâmpla, de aceea nu sunt surprins de evoluţia lucrurilor. Eu cred că această aşa-zisă coabitare nu a adus niciun plus pentru România. Ea a adus câştiguri de natură politică, internă, pe spaţiu mic ca de obicei, dar câştiguri exclusiv lui Traian Băsescu şi oamenilor săi. (…) Traian Băsescu a fost reîncărcat de coabitare, a fost relegitimat. Coabitarea nu i-a dat nimic, în ciuda aparenţelor, lui Victor Ponta. Ce să-i dea lui Victor Ponta, recunoaştere internaţională ? Păi, un om care a câştigat în fruntea unei coaliţii şi este prim-ministrul unei coaliţii care iese de la urne peste 65% are recunoaştere internaţională, nu are nevoie de niciun pact de coabitare, asta a fost poziţia mea”, a precizat Antonescu, citat de Realitatea.net.

Sursa: Realitatea.net
Foto: presidency.ro

One Response to Antonescu: Coabitarea i-a adus câştiguri doar lui Băsescu, l-a reîncărcat

  1. Pingback: Catalin Ivan (PSD): Coabitarea are efecte pozitive asupra economiei | caleaeuropeana.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.