Au început înscrierile la dezbaterea organizată cu ocazia Zilei Europene a Pacienţilor

Sănătatea Media Group organizează, în parteneriat cu Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor, o dezbatere prilejuită de Ziua Europeană a Pacienţilor, care se va desfăşura în data de 13 martie 2012, în intervalul orar 09:30-17:00, la Casa Universitarilor din Bucureşti. Evenimentul „Legislaţia – aliat sau duşman al pacienţilor din România?” este susţinut de Alianţa pentru Sănătate din România.

Dezbaterea pune bazele unor soluţii reale care să sprijine sistemul de sănătate din România şi are scopul de a face faţă problemelor actuale ale pacienţilor români, precum şi ale specialiştilor şi furnizorilor de produse şi servicii de sănătate.

În cadrul evenimentului se va propune şi se va dezbate o nouă lege a drepturilor pacienţilor în context european.

Sunt invitaţi să se înscrie la eveniment atât reprezentanţii instituţiilor medicale cât şi persoanele care doresc să îşi exprime părerea în legătură cu drepturile şi obligaţiile pacientului român. Înscrierea se realizează prin completarea formularului de înscriere care poate fi găsit pe site-ul www.infopacienti.ro sau la numărul de telefon 0752.231.577.

Intrarea este gratuită, accesul  efectuându-se în limita locurilor disponibile.

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *