Auditul de stat in Kazahstan, discutat in cadrul Forumului Economic de la Astana

auditIn cadrul celui de-al VI-lea Forum Economic de la Astana va fi discutat “Rolul contabilitatii si auditului in dezvoltarea sistemului financiar al tarii in mediu riscant” si va avea loc pe 24 mai 2013.

Participantii la eveniment vor avea in vedere problemele legate de tranzitia la un audit de stat, in conformitate cu Planul National de Actiune. Incepand cu 1 ianuarie 2013, in concordanta cu programul Gvuernului Republicii Kazahstan, agentiile de audit public si de contabilitate isi vor efectua activitatile potrivit Standardelor Internationale de Raportare Financiara pentru Sectorul pelhamPublic. Pentru a imbunatati competitivitatea auditului intern, o noua lege privind activitatea de audit, in Kazahstan,  a adoptat complet Standardele Internationale de Audit.

In prezent, Ministerul Economiei si Planificarii Bugetare si Ministerul de Finante lucreaza la un draft de proiect pe tema conceptului de audit de stat.

parteneriat astana

CaleaEuropeana.ro va transmite informatii in exclusivitat, in calitate de unic partner media oficial din Romania al Forumului Economic de la Astana, editia a VI-a.

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.