Barcelona. Șoferul furgonetei implicate în atentat a fost împușcat mortal de poliție

Autorul atacului terorist de la Barcelona a fost anihilat. O femeie l-a recunoscut și a anunțat forțele de securitate, care l-au împușcat mortal pe tânărul marocan. Acesta purta o centură falsă cu explozibili, informează Știrile TVR.

FOTO: Twitter/ Om Prakash Mathur‏

Marocanul de 22 de ani se ascundea în preajma localității Sant Sadurni de Anoia din apropierea Barcelonei și a fost recunoscut de o vecină care a văzut anunțul publicat de poliție pe internet și în presă.

Autoritățile spaniole comunicaseră anterior identitatea șoferului furgonetei, acesta fiind Younès Abouyaaqoub, iar din momemntul dezvăluirii acestor informații, marocanul a devenit cea mai căutată persoană din Europa.

Citiți și Autoritățile spaniole au confirmat identitatea șoferului furgonetei implicate în atentatul din Barcelona. Younès Abouyaaqoub, cel mai căutat individ din Europa

Luni, ministrul catalan de Interne Joaquim Forn a declarat pentru postul Catalunya Radio că „totul arată“ că Abouyaaqoub, un rezident marocan al localităţii Ripoll, a fost şoferul camionetei.

O furgonetă a intrat în mulțimea care se plimba pe artera Las Rambla, o stradă populată din Barcelona, Spania. Incidentul s-a soldat cu 15 morți și aproximativ de 100 de răniți.

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.