Jurnalul.ro: Băsescu încalcă legea electorală: “Singurul lucru care ne ajută este statul acasă!”

Referendum 2012:

Aflat la sediul din Modrogan al PDL, preşedintele suspendat Traian Băsescu a încălcat legea electorală, pentru a transmite un mesaj simpatizanţilor săi.

Redăm mesajul transmis de Traian Băsescu, potrivit Jurnalul.ro.

“M-a impresionat neplăcut tendinţa USL de a frauda referendumul. Ei au cerut referendumul. Ce mai vor să fure? Ţara?

Foarte important este ca românii să-şi exercite dreptul constituţional de a nu fi părtaşi la o lovitură de stat. Să înţelegeţi că cel mai bun lucru pentru români este să nu acopere o lovitură de stat, este esenţial.

Abia acum am înţeles de ce Ponta s-a pretat la o asemenea minciună referitoare la Vila Dante. Toţi membrii familiei mele au avut astăzi parte de injurii şi huiduieli.

O să vă spun foarte sincer, chiar dacă par arogant. Nu am emoţii pentru că am conştiinţa împăcată. Eu mi-am făcut datoria ca preşedinte. Indiferent care va fi rezultatul referendumului, mă simt împăcat.

Simpatizanţii mei trebuie să înţeleagă că nu trebuie să se ducă la referendum ca să voteze împotriva demiterii mele. Singurul care ne ajută este statul acasă.

Astăzi alegem între o Românie europeană şi o Românie făcută ţăndări de câteva sute de politicieni”.

Potrivit Legii nr. 67/2004 privind alegerea autoritatilor administratiei publice locale campania electorala inceteaza in preziua alegerilor.

Sursa: Jurnalul.ro
Foto:  facebook.com/PresedinteleTraianBasescu

 

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *