Băsescu invită partidele politice să semneze un pact pentru agricultură

traian basescuPreşedintele Traian Băsescu a declarat luni că raportul Comisiei prezidenţiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii în România reprezintă cel mai bun document strategic în domeniu,  invitând partidele politice să semneze un pact pentru agricultură.

“Astăzi, în sfârşit s-a terminat o muncă ce ţine de trei ani. Vă mărturisesc că de o săptămână de când am primit raportul, l-am citit. Impresionează prin acurateţea cifrelor utilizate, în diagnosticul pus agriculturii şi industriei alimentare, şi prin soluţiile pe care le dă. Astăzi, raportul este finalizat din punct de vedere al comisiei, o comisie în afara oricărei suspiciuni din punct de vedere profesional. (…)”, a spus preşedintele, la Palatul Cotroceni, la evenimentul de lansare a raportului Comisiei prezidenţiale pentru politici publice de dezvoltare a agriculturii în România.

Potrivit preşedintelui, respectivul raport ar trebui să devină o realitate, punctând că ar trebui în acest caz urmată calea raportului Comisiei prezidenţiale pentru educaţie, adică să se semneze un pact pe agricultură.

Sursa: Cotidianul.ro
Foto: presidency.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.