Băsescu: “Sunt multe semne de întrebare privind direcţia pe care s-o adopte UE”

Preşedintele Traian Băsescu a declarat la întâlnirea cu o delegaţie a Comisiei de afaceri Europene a Bundestagului, că în prezent “sunt foarte multe semne de întrebare asupra direcţiei pe care UE ar trebui să o adopte”, informează Adevarul.ro.

Pentru noi este o onoare să primim o delegaţie a Bundestagului, mai ales în momente în care sunt foarte multe semne de întrebare asupra direcţiei pe care UE ar trebui să o adopte. Vizita dumneavoastră îmi prilejuieşte ocazia de a vă expune şi punctul nostru de vedere cu privire la ce urmează să se întâmple în UE”, s-a adresat şeful statului, la începutul întrevederii de la Palatul Cotroceni, delegaţiei germane conduse de Günther Krichbaum, preşedintele Comisiei pentru afaceri europene a Parlamentului de la Berlin.

Aveţi dreptate, este o situaţie politică interesantă şi agitată în Europa. Există mari probleme pe care, însă, trebuie să le rezolvăm împreună, dar sunt vremuri interesante şi la dumneavoastră în ţară. Ne bucurăm cu atât mai mult de dialogul pe care-l putem purta cu dumneavoastră, având în vedere marile provocări la nivel european pe care trebuie să le rezolvăm împreună”, a replicat Gunther Krichbaum.

Sursa: Adevarul.ro
Foto: presidency.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *