Blaga: Doar după europarlamentare discutăm despre unitatea dreptei, dar numai în jurul PDL

vasile blagaPreşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Arad, că partidul va iniţia discuţii despre unitatea dreptei româneşti doar după alegerile europarlamentare, anunţând însă că nu acceptă dizolvarea partidului pentru că nu se poate construi dreapta “omorând inima ei, care este PDL”.

“PDL merge singur în alegerile europarlamentare, este o condiţie ca să ştim toţi cei de pe dreapta cum stăm, pentru a putea face o construcţie sănătoasă. Da, după alegeri discutăm de unitatea dreptei, dar numai în jurul PDL. Nu poţi construi unitatea dreptei spunând că trebuie să dizolvi PDL. Păi în ce să se dizolve PDL, în doi-trei care au plecat de la noi? Asta nu înseamnă aroganţă, ci responsablitate faţă de dreapta românească. Nu poţi costrui dreapta românească omorând inima ei, care este PDL“, a declarat Blaga.

El a adăugat că dacă aceste aspecte sunt înţelese de către eventualii parteneri politici PDL merge mai departe cu discuţiile şi se va ajunge la cea mai bună variantă pentru dreapta românească.

Sursa: Gandul.info
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.