Bruxelles-ul a trimis Romaniei o scrisoare de avertizare pe fondurile de pescuit care ar putea fi suspendate. Daniel Constantin, ministrul Agriculturii: seful autoritatii de Management va fi destituit

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a primit luni de la comisarul UE pentru pescuit Maria Damanaki un avertisment care vizeaza Programul Operational Pescuit, pe care platile destinate Romaniei sunt intrerupte de la mijlocul lunii ianuarie si care ar putea fi “suspendat” din cauza mai multor nereguli depistate in procedurile de control si management potrivit HotNews.ro.

Fondul European pentru Pescuit (FEP) este instrumentul financiar al Uniunii Europene pentru sectorul pescuitului. Pentru perioada de programare 2007 – 2013, Programului Operational pentru Pescuit din Romania i-a fost alocat un buget de 307.618.942,7 Euro din care 230.714.207 Euro reprezinta contributia europeana, iar restul – contributia nationala.

Dupa intalnirea pe care Daniel Constantin a avut-o astazi, la Bruxelles, cu comisarul de resort, acesta a anuntat ca intreaga conducere a Autoritatii de Management pe acest program ar putea fi destituita.

Plăţile sunt întrerupte din 13 ianuarie pentru şase luni şi riscăm să trecem la etapa de suspendare a plăţilor pentru acest program“, a declarat Constantin potrivit Adevarul.ro.
Sursa: HotNews.ro, Adevarul.ro
Foto:  gov.ro
Share daca ti-a placut articolul:

One Response to Bruxelles-ul a trimis Romaniei o scrisoare de avertizare pe fondurile de pescuit care ar putea fi suspendate. Daniel Constantin, ministrul Agriculturii: seful autoritatii de Management va fi destituit

  1. articole de pescuit 06/02/2013 at 21:08

    De bine ce a fost destituit pentru “merite” deosebite, iata-l acum in 2013 ministru al agriculturii… Ura si la mai mare !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *