Bucureştiul, inclus pe harta marilor destinaţii turistice din Europa

Flag of RomaniaBucureştiul va fi inclus pentru al cincilea an în proiectul de promovare a obiectivelor turistice locale denumit „Vacanţă în ţara mea”, anunta Adevarul in editia electronica. Acest proiect urmăreşte să atragă cât mai mulţi turişti străini, dar şi din ţara noastră, prin dezvoltarea unui program de turism de weekend pentru destinaţiile româneşti. În Capitală, programul va promova în special cluburile şi terasele din Centrul Istoric.

Corina Martin, preşedintele ANAT, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Forumul Naţional de Turism că interesul acestui program de tip „City Break” este de a promova destinaţiile turistice locale.

„Aşa cum românii vin în agenţii şi cer City Break la Viena, la Paris sau la Roma, încercăm să creăm un asemenea program şi pentru destinaţii româneşti, atât pentru turiştii români, cât şi pentru turiştii străini, în măsura în care agenţiile noastre din România au contracte cu agenţii din câteva ţări pe care le avem în vedere în acest moment Austria, Germania. Vrem să îi obişnuim pe români să călătorească chiar şi pentru un weekend în destinaţii româneşti”, a explicat în conferinţa de presă, Corina Martin.

Pentru moment, programul va fi testat doar în Bucureşti, Sibiu şi Braşov. „ Românii fac circuite turistice în Spania, Franţa, Italia, de ce nu şi în România?”, a adăugat preşedintele ANAT.

Mai multe informatii aici.

Sursa: Adevarul.ro
Foto: freefoto.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *