Finanţele au anulat sesiunea de înregistrare pe schema de minimis, procedura va fi reluată

daniel chitoiuMinistrul Finanţelor a decis ca sesiunea de înregistrare online pentru schema de minimis, derulată miercuri dimineaţa, dar reclamată de mai mulţi înreprinzători, să fie anulată şi reluată ulterior pentru a fi eliminată astfel orice suspiciune cu privire la corectitudinea derulării acestei proceduri.

Miercuri seara, Ministerul Finanţelor a transmis un comunicat în care ministrul de resort, Daniel Chiţoiu, anunţă anularea procedurii derulate dimineaţa, notează Mediafax.ro.

“În cursul zilei am fost informat în legătură cu existenţa unor probleme în procedura de depunere online din cadrul schemei de minimis. Am dispus imediat demararea unei anchete interne împreună cu STS şi alte instituţii competente din domeniul siguranţei IT. Din primele investigaţii a rezultat faptul că resursele IT alocate schemei de minimis au fost insuficiente în urma anticipării greşite a numărului mare de firme care sunt interesate. Astfel, au apărut blocaje şi mesaje de eroare în accesarea paginii de internet dedicate schemei de minimis. Ca urmare, am decis ca sesiunea de înregistrare online desfăşurata astăzi pentru schema de minimis să fie anulată şi reluată ulterior pentru a oferi egalitate deplină de şanse tuturor IMM-urilor interesate să înregistreze cereri de finanţare, eliminând orice suspiciune cu privire la corectitudinea derulării acestei proceduri”, afirmă ministrul Finanţelor.

Sursa: MFP, Mediafax.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.