Siveco se află în topul celor mai performante 10 companii europene

SIVECO RomaniaÎn cadrul festivităţii organizate recent de European Business Awards la Istanbul, SIVECO Romania a fost premiată pentru excelenţa în exportul de produse şi servicii software.

Ceremonia de gală a acestei prestigioase competiţii a beneficiat de prezenţa ministrului turc al Integrării Europene, a comisarului European pentru Comerţ, a reprezentanţilor guvernamentali de la Ankara, a consilierilor premierului turc şi a foarte mulţi oameni de afaceri europeni.

Competiţia European Business Awards are ca scop identificarea celor mai performante companii europene, selectate pe baza a trei criterii: inovaţia, excelenţa şi sustenabilitatea în afaceri. Un juriu compus din lideri de afaceri, reprezentanţi ai mediului academic şi jurnalişti a selectat în finala competiţiei, pe baza acestor criterii, cele mai performante şi reprezentative 10 organizaţii din toată Europa.

SIVECO Romania a obţinut în acest an cel de-al treilea premiu Ruban d’Honneur, oferit de European Business Awards, după ce a primit şi titlul de Campion Naţional – singura firmă românească câştigătoare la categoria “Business-uri cu cifră de afaceri între 25 şi 150 milioane euro”.

Sursa: Realitatea.net

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *