Calea Europeana pe TVR1. In fiecare vineri, de la 18.50. Astazi, despre regionalizarea Romaniei

foto dan“Din 11 octombrie, jurnalistul Dan Cărbunaru aduce la TVR 1, în fiecare vineri, de la ora 18.50, Calea europeană, o dezbatere despre modul  în care viaţa românilor este influenţată de deciziile luate la Bruxelles, potrivit comunicatului de presa al TVR. Statutul de membru al Uniunii Europene  ne conferă drepturi, dar ne şi obligă. Europarlamentari, jurnalişti şi analişti, lideri ai vieţii politice vor oferi, la Calea Europeană, informaţii utile pentru orice cetăţean european. Calea europeană poate fi urmărită şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro.

Calea Europeană este singura pe care România poate ajunge la prosperitate. Cum? Din 2007 încercăm să aflăm! Fonduri europene, locuri de muncă, salarii mai bune şi mai ales o administraţie europeană. Pe Calea Europeană, telespectatorii află cum apartenenţa la Uniunea Europeană ne influenţează viaţa, cum ne reprezintă europarlamentarii români şi care sunt drepturile noastre ca cetăţeni europeni”, declară Dan Cărbunaru, cel care vă conduce pe Calea Europeană, în fiecare vineri, de la ora 18.50.

În prima ediţie a emisiunii Calea europeană, Dan Cărbunaru propune ca temă de discuţie regionalizarea României. Moderatorul va dezbate subiectul împreună cu Cătălin Ivan, europarlamentar, dar şi purtător de cuvânt al PSD şi Alin Tişe, vicepreşedinte PDL. Prin telefon, vor prezenta poziţia lor şi a partidelor din care fac parte vicepreşedintele PNL Sorin Frunză Verde şi Cseke Attila, din partea UDMR.

Urmariti AICI inregistrarea emisiunii.

Săptămânal, telespectatorii emisiunii Calea europeană pot participa la un concurs cu premii. Pe pagina de Facebook a emisiunii, cei care postează cea mai interesantă întrebare pentru invitaţii din săptămâna următoare vor câştiga, pe lângă premiul de a fi adresată întrebarea invitatului, şi câteva cadouri surpriză.

Calea europeană este emisiunea de vineri din tronsonul de dezbateri programate de luni până vineri, de la 18.50, la TVR 1 în această toamnă. În aceeaşi serie de talk-show-uri pe teme sociale, politice şi economice de actualitate se regăsesc Întrebări şi răspunderi cu Radu Preda (luni), Interes general, cu Sorin Burtea (marţi), La vârf, cu Mihai Rădulescu (miercuri), Ora de business, cu Moise Guran (joi).

Despre Dan Carbunaru: Una dintre figurile noi ale grilei de toamnă de la TVR 1, Dan Cărbunaru şi-a început cariera jurnalistică în 1999, ca reporter la agenţia de presă Mediafax. De atunci, traseul lui profesional a mai însemnat şi experienţele de jurnalist de presă scrisă (Adevărul, Gândul) şi televiziune (Naţional TV, B1 TV şi TVR). În 2005, Dan Cărbunaru a prezentat la TVR seria de interviuri Misiune permanentă. Din 2006 s-a specializat în domemiul afacerilor europene, promovând de atunci valorile europene în proiectul Calea Europeană. În prezent, Dan Cărbunaru gestionează şi scrie pentru caleaeuropeană.ro”.

Sursa – TVR.ro 

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.