Catalin Ivan ii raspunde comisarului Reding: Declaratii politicianiste, de campanie

Catalin_IvanPurtatorul de cuvant al Partidului Social Democrat, europarlamentarul Catalin Ivan, i-a raspuns comisarului european pentru Justitie, Viviane Reding, care declarase ca Romania si Ungaria sunt printre tarile care au probleme cu respectarea statului de drept, acuzand-o ca face declaratii politicianiste.

“La fel ca si in vara anului trecut, doamna Reding isi bazeaza declaratiile pe declaratii de presa si mai putin pe realitati concrete. Eu cred ca doamna Reding are la dispozitie un aparat suficient de mare si suficient de bine pregatit sa evalueze corect situatia din Romania si sa vada daca exista sau nu incalcari ale statului de drept. Daca ar fi facut acest lucru si nu s-ar fi rezumat doar la declaratii politicianiste, ar fi vazut ca nu exista nicio incalcare a statului de drept. Se comporta ca un om politic inaintea unui an electoral”, a spus Ivan pentru Ziare.com.

“Are o problema cu toti cei care nu sunt din Partidul Popularilor Europeni, avand in vedere ca urmeaza alegeri si va exista o confruntare foarte dura intre PPE si socialistii europeni. Prin urmare, orice guvern condus de socialistii europeni e un guvern care ii creeaza probleme”, mai crede europarlamentarul PSD.

Sursa: Ziare.com
Foto: europarl.europa.eu

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.