Cătălin Ivan (PSD): “Raportul MCV a fost politizat de emisarii lui Băsescu la Bruxelles”

Catalin Sorin IVANPurtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat duminică, după discursul şefului statului, că raportul MCV a fost profund politizat de “emisarii lui Traian Băsescu la Bruxelles”, potrivit Jurnalul.ro.

“Ce spunea doamna Hăineală la CSM apare aproape cu punct şi virgulă în raport. Declaraţii făcute de Traian Băsescu, de Monica Macovei, de Hăineală şi de alţii ca ei apar în acest raport. Este un raport foarte slab, profund politizat pe alocuri. Discuţia pe baza raportului este, de asemenea, politizată pentru că un raport politic nu poate fi discutat tehnic”, a declarat, conform Mediafax, Ivan, în replică la declaraţiile făcute duminică de către preşedintele Traian Băsescu.

Purtătorul de cuvânt al PSD a arătat că Traian Băsescu nu înţelege faptul că el nu mai are căderea să vorbească în numele românilor din moment ce aceştia i-au spus să plece acasă, că ocupă abuziv funcţia de preşedinte şi ar trebui să se abţină să mai vorbească în numele românilor, despre interesul naţional.

Sursa: Jurnalul.ro
Foto: wikipedia

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.