Ce a facut Romania joia asta?

de: Dan Carbunaru
Tarzan la volan e cautat de politia europeana. Mai putin de cea romana, care nu are lege sa il sanctioneze, dupa ce o tara intreaga l-a vazut jucand tontoroiul in TIR, pe autostrada. Se apare ca in Belgia.
Ministrul Finantelor scapa porumbelul. Ne paste si pe noi recesiunea. In plus, UE vrea sa declanseze procedura de deficit excesiv impotriva Romaniei. Nu-i nimic, Presedintele a iesit la televizor si a zis ca o sa fie bine. Vorbeste el, rezolva el. Si in coalitie, sa nu se mai certe PSD cu PDL, si cu FMI, sa ne dea bani cu perioada de gratie de cinci ani. Ca din 2014 o sa avem absorbtie super la fonduri UE. Si platim rate la FMI cu fonduri UE. Intre timp, Boc vrea sa puna la plata vanzatorii de masini aduse de afara, iar ministrul de interne italian se plange ca mafiotii romani sunt prea agresivi. Tiriac iese din top-ul miliardarilor planetei, realizat de Forbes, si il lasa pe Patriciu singur. Ca roman miliardar.
Associated Press o ia peste picior pe Elena Basescu, “papusa Barbie care se vrea in Parlamentul European”.
Cu 113 taxe, Romania e pe primul loc in UE, care ne cere sa mai taiem din ele. Tot UE ne cere sa securizam 2070 de km de frontiere externe, daca vrem sa intram in Schengen in 2011. problema e ca EADS a tocat zeci de milioane de euro si ar mai vrea bani. Despre lunile de intarziere din contractul de securizare a frontierelor, nici vorba. Decat vorbe. In CSAT, care paseaza pisica la Guvern. Tipic romanesc.

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *