Ce spun universităţile britanice despre studenţii din România

studentiStudenţii români sunt apreciaţi, chiar iubiţi în universităţile britanice unde studiază. Aşa arată mesajele culese până acum de Grupul Educativa, care consiliază tinerii care vor să meargă la studii în străinătate, în cadrul unei campanii lansate recent.

”Îi iubim pe studenţii noştri din România”, ”sunt studenţi de succes, motivaţi”, ”muncitori şi prietenoşi” şi ”obţin note excelente”, acestea sunt părerile transmise de cele cinci universităţi britanice care au răspuns până acum apelului asociaţiei: Coventry, Westminster, Hull, Campus Suffolkşi Worcester, potrivit Adevarul.ro.

„A fost o iniţiativă de a contrabalansa ceea ce se discută în presă legat de relaţia dintre România şi Marea Britanie prin nişte mesaje mai constructive. În ultimele săptămâni, peisajul media a fost dominat de subiectul potenţialei campanii a guvernului britanic de a descuraja imigraţia din România şi Bulgaria, apoi de răspunsurile destul de agresive pe care le-a provocat asta în România, şi exista riscul ca percepţia potrivit căreia românii nu sunt bineveniţi în Marea Britanie să se înrădăcineze”, a explicat Sergiu Scripca, PR şi Marketing Manager EDMUNDO, unul dintre programele Grupului Educativa.

Mai multe detalii aici.

Sursa: Adevarul.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.