Cine va moșteni cele 22 de miliarde de dolari ale lui Soros

 Cei de la Business Insider s-au întrebat cine sunt cei care vor prelua miliardele de dolari deținute de cei 20 de miliardari ai lumii care au trecut de pragul de 80 de ani.

La o primă vedere, un lucru este cert: averile nu vor fi transferate către moștenitori în întregime, multe dintre ele fiind redirecționate către acte de caritate, scrie capital.ro.

Controversatul investitor George Soros are 5 copii, însă nici aceștia nu vor intra în posesia unor sume impresionante de bani, mai ales pentru că unii din ei sunt cunoscuți pentru obiceiurile de a-și petrece nopțile prin cluburi. Singurul care ar fi în stare să gestioneze sume impresionante de bani ar fi Robert Soros, fiul cel mai mare, care a și fost Chief Investment Officer la fondul de investiții al miliardarului ajuns la vârsta de 81 de ani. Soros mai are o fiică, Andrea Soros Colombel, cunoscută ca o mare susținătoare a actelor de caritate.

Cel mai bătrân miliardar al lumii are 100 de ani, 4 miliarde de dolari și doi copii, care vor primi întreaga avere a lui Walter Haefner.

Pentru mai multe informatii despre miliardarii lumii, accesati articolul de pe capital.ro.

Sursa foto: carters2ndterm.blogspot.com

 

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *