Băsescu vrea să coabiteze cu Guvernul: Le cer încetarea oricărei lupte politice

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a solicitat public USL încetarea luptei politice, vorbind de o coabitare instituţională între el USL, arată Jurnalul.ro.

Aş menţiona că USL are o obligaţie morală faţă de mine şi faţă de români. Ei ştiu foarte bine că nu a fost o plăcere să le încredinţez formarea Guvernului. Am făcut-o însă dând de-o parte orice altă raţiune, punând deasupra dorinţelor mele interesul naţional şi stabilitatea politică a ţării. Le cer încetarea imediată a oricărei lupte politice şi să treacă la lupta pentru bunăstarea românilor“, a spus Băsescu.

“Dacă politicienii la vârf sunt implicaţi într-o bătălie care parcă nu se mai sfârşeşte, cine se ocupă de buna guvernare pentru cele 22 de milioane de români? Eu cred că cele 3 săptămâni de bătălie politică şi cele 3 luni care vor deveni prea mult trebuie să genereze o schimbare imediată de atitudine a tuturor politicienilor, inclusiv a mea. Îi chem pe politicieni la încetarea oricărei dispute, pentru că ţara se prăbuşeşte sub această dispută”, a declarat preşedintele suspendat.

Mai multe declarații ale președintelui suspendat AICI.

Foto: presidency.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *