Băsescu: Ponta nu îmi răspunde la telefon. Premierul: Nu vorbesc cu oameni neserioşi

basescu chisinau 1Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că premierul nu i-a răspuns la telefon în ultima perioadă pentru a-i semnala problemele guvernării. Premierul Ponta a declarat că nu a mai vorbit cu preşedintele Băsescu după accidentul din Muntenegru, acuzându-l pe şeful statului că a minţit şi că a încercat să se folosească de o dramă în interes electoral.

Premierul a declarat la începutul şedinţei de Guvern că nu “vorbeşte la telefon cu oameni neserioşi”, potrivit Gandul.info.

“Ne-am cam întors la 2012, noi vrem să muncim, preşedintele nu ne lasă la transporturi, agricultură, ne-am obişnuit. Fiţi mai puţini atenţi la aceste sabotaje instituţionale şi la scandal”, a spus Victor Ponta.

Traian Băsescu a acuzat Guvernul are “o mare responsabilitate în sabotarea agricultorului român anul acesta”, el menţionând că îi este cunoscut faptul că, deşi producţia este mare, producătorii nu pot beneficia de certificatele de depozit.

“Anul trecut am avut un an agricol destul de prost, iar anul acesta, cu o producţie foarte mare la grâu, secară, orz, agricultorii vor încasa urmare a lipsei certificatelor de depozit, cel mult cât au încasat anul trecut, într-un an foarte prost. Deci mi se pare strigător la cer”, a afirmat Băsescu, în discursul rostit cu ocazia participării la “Ziua Cercetării Procera”.

“Ar fi fost cu totul alta capacitate de negociere a producătorilor agricoli români dacă Guvernul nu ar fi desfiinţat certificatele de depozit“, a mai susţinut Băsescu.

Guvernul are o mare responsabilitate în sabotarea agricultorului român în anul acesta. Nu mai vorbesc şi de subvenţia la motorină!“, a susţinut Băsescu.

Sursa: Gandul.info
Foto: Atelier HDFX

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *