Ponta: Discuţia cu Băsescu a fost serioasă şi instituţională, mult diferită de alte discuţii. Nu sunt atât de naiv încât să cred în coabitare

Premierul a declarat miercuri că discuţia pe care a avut-o cu preşedintele Traian Băsescu a fost una “extrem de serioasă, de tehnică şi de instituţională”, el exprimându-şi totodată speranţa că Guvernul şi Preşedinţia vor continua să colaboreze la fel de bine atât până la alegeri, cât şi după, relatează Mediafax.

“Astăzi, în cadrul constultărilor pe care le-am avut cu preşedintele României, a fost o discuţie extrem de serioasă, de tehnică şi de instituţională şi nu pot decât să spun că, din punctul meu de vedere ca prim-ministru, atât până la alegeri, cât şi după alegeri îmi doresc ca cele două instituţii, instituţia Guvernului şi instituţia Preşedintelui, să respecte aceste linii de colaborare instituţională şi să punem de fiecare dată în discuţie şi în atenţia publicului problemele cu adevărat importante pentru viaţa de zi cu zi a cetăţenilor României şi despre viziunea pe care eu o am şi Guvernul o are pentru perioada 2013-2016, perioada unui mandat întreg de guvernare”, a spus Ponta.

A decurs anormal de normal. Eu nu sunt nici atât de naiv şi nici atât de credul ca să mă aştept de acum încolo la o coabitare”, a completat Ponta, la Antena 3, potrivit Adevarul.ro.

Surse: Adevarul.ro, Mediafax.ro
Foto: presidency.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *