Ponta se intalneste cu Basescu inaintea sedintei CSAT

ponta_basescuPremierul Victor Ponta a anunţat că, la întâlnirea pe care o va avea cu preşedintele Băsescu înaintea şedinţei CSAT, îi va prezenta şefului statului un draft al scrisorii pe care România o va trimite către toţi liderii statelor Uniunii Europene, privind aderarea la Schengen, informează Realitatea.net.

Liderul USL speră că documentul ar putea fi dus, joi, de şeful statului la reuniunea Consiliului European.

Este vorba despre scrisoarea de care premierul Victor Ponta a vorbit ieri, la finalul întâlnirii pe care a avut-o cu oficiali europeni. Liderul USL a anunţat că scrisoarea va fi semnată atât de el, cât şi de preşedintele Băsescu şi de liderii celor două Camere ale Parlamentului. Întâlnirea de astăzi vine la două zile după ce şi Traian Băsescu a vorbit despre o discuţie pe care a avut-o zilele trecute cu premierul Victor Ponta. Şeful statului a menţionat că i-a trimis şi câteva documente premierului. Întrebat despre ce este vorba, preşedintele a spus că sunt legate de Uniunea Europeană şi era important ca premierul să ştie conţinutul acestora înaintea vizitei pe care urma să o facă la Bruxelles.

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se va reuni  astăzi, de la ora 14.00, într-o şedinţă condusă de preşedintele Traian Băsescu la care va participa şi premierul Victor Ponta. În cadrul şedinţei vor fi dezbătute teme precum participarea României la misiunea din Mali şi privatizarea „CFR Marfă”.

Sursa: Realitatea.net
Foto: gov.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.