Comisia Europeană caută 152 de asistenți până pe 17 ianuarie

Oficiul European pentru Selecția Personalului (EPSO) demarează, în perioada 1 decembrie 2011- 17 ianuarie 2012, competiția sa anuală pentru recrutarea de asistenți pentru instituțiile europene, potrivit site-ului oficial EPSO, euroconcurs.ro.

Sunt oferite 152 de joburi pentru asistenți în domenii precum: management financiar sau contabilitate (sunt disponibile 62 de poziții, pentru care se cere diplomă de licență în finanțe sau contabilitate), comunicare (37 de poziții și este necesară diploma de licență în comunicare, studii media, jurnalism sau relații publice), project management, management de programe și contract management (53 de poziții).

Criterii de eligibilitate

În primul rând candidatul trebuie să fi cetățean al Uniunii Europene.

Următorul criteriu este cunoașterea foarte bună a uneia dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene (limba română este în cazul românilor) și cunoașterea la un nivel satisfăcător a uneia dintre următoarele limbi: engleza, franceză sau germană (a doua limbă).

Și experiența este foarte importantă, așadar candidatul trebuie să aibă cel puțin trei ani de experiență profesională relevantă în domeniul de activitate ales după obținerea diplomei de facultate sau șase ani de experiența profesională relevantă în domeniul de activitate ales dupa terminarea liceului.

Competiția a început pe data de 1 decembrie 2011 și se va încheia pe data de 17 ianurie 2012, ora 12.00 (ora Bruxelles-ului), iar pentru a aplica la un astfel de job trebuie să vă inscrieți online pe euroconcurs.ro.

Sursa articol: adevarul.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *