Comisia Europeana cere corectii de 25% pe proiectele POSDRU si un nou audit la inceputul lui 2013. Johannes Hahn: Starea implementarii programelor din Romania este “deplorabila”

Auditul realizat de Comisia Europeana in noiembrie referitor la Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) a fost neconcludent si va fi reluat in primul trimestru din 2013, se arata intr-o scrisoare oficiala remisa ministrilor Leonard Orban si Mariana Campeanu, potrivit HotNews.ro.

Oficialii Comisiei arata ca deblocarea POSDRU, anuntata cu citeva zile in urma de premierul Victor Ponta, va fi dublata de corectii financiare de 25% din valoarea proiectelor.

Intr-o scrisoarea separata transmisa de comisarul european Johannes Hahn lui Leonard Orban, oficialul european spune ca nu este posibil ca salariile de baza ale angajatilor din Autoritatile de Management sa fie suplimentate cu bani din Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR) si califica starea implementarii programelor din Romania drept “deplorabila“.

Mai multe informatii aici.

Sursa: HotNews.ro
Foto:  freefoto.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.