CONCURS Calea Europeana TVR1. Cea mai buna intrebare pentru ministrul Fondurilor Europene iti aduce un premiu

liliana maximDragi prieteni, concursul nostru continua. Vineri, 18 Octombrie, de la 18.50, la emisiunea Calea EUROPEANA, pe TVR1, vor veni ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici si Dragos Paslaru, economist. Tema va fi legată de fondurile europene si șansa de dezvoltare a României ca membru UE. Postați întrebările voastre aici sau pe pagina noastră de FB iar cea mai buna dintre ele va fi adresată invitatilor. Sponsorul nostru, 4culori.ro, va oferi castigatorului un premiu constând intr-un memory stick de mare capacitate si câteva alte surprize. Mulțumim si felicitări Lilianei Maxim(foto), câștigătoarea primei ediții!
Asteptam intrebarile voastre, pana joi dimineata, ora 9.00!

Share daca ti-a placut articolul:

3 Responses to CONCURS Calea Europeana TVR1. Cea mai buna intrebare pentru ministrul Fondurilor Europene iti aduce un premiu

 1. flesh 16/10/2013 at 11:11

  Aş vrea să luaţi în discuţie în cadrul emisiunii tipuri de fonduri europene care ar putea fi accesate de localnicii şi investitorii potenţiali de la Roşia Montană după plecarea RMGC.
  Vă rog să ţineţi cont de cadrul natural al zonei, de patrimoniul cultural existent, de bogăţia de păduri şi fâneţe şi de alte atuuri pe care le găsiţi relevante.
  Doresc dezvoltarea durabilă a Roşiei Montane şi a întregii Românii.
  Vă mulţumesc!

  Reply
 2. REDACTIA 16/10/2013 at 17:48

  buna seara, flesh. am avea nevoie de un nume pe care sa il citam, in cazul in care intrebarea dvs va fi desemnata drept cea mai buna.

  Reply
 3. REDACTIA 19/10/2013 at 22:16

  felicitari, Flesh, ai castigat premiul oferit de 4culori. te rugam sa ne transmiti datele la care sa te putem contacta pt a-ti transmite premiul.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.