Consiliul de Integritate a decis excluderea lui Geoană din PSD

CNAIM a decis, duminică, cu 43 de voturi “pentru”, 5 “împotrivă” şi două abţineri, excluderea lui Mircea Geoană din PSD, anunta mediafax.ro. În momentul în care Mircea Geoană a ajuns la sediul PSD şi a ţinut o scurtă declaraţie de presă înainte de a intra în şedinta CNAIM, un membru al Comisiei a ieşit din sediu şi a anunţat că s-a decis excluderea lui Geoană din PSD.

Membrul Comisiei s-a recomandat Mariana Negoiţă şi s-a declarat revoltată de faptul că decizia s-a luat fără ca Geoană să fie audiat. Ea a spus că s-au înregistrat 43 de voturi “pentru”, 5 împotrivă” şi două abţineri.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat,  la ieşirea din sediul PSD, că este consternat de modul în care Comisia a luat decizia în cazul său, menţionând că regretă situaţia şi face apel la calm.

Geoană a spus că decizia Comisiei este, de fapt, o recomandare. El a menţionat că există frământări şi nemulţumiri la baza partidului. Geoană a mai spus că speră încă într-o soluţie care să însemne o rezolvare pozitivă pentru situaţia din partid.

Sursa articol: mediafax.ro

Sursa foto: gazetadebistrita.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.