Crin Antonescu denunta populismul fara scrupule din UK: Suntem frustrati si jigniti ca cineva spune acum ca aceste restrictii ar trebui mentinute pentru a stopa un tsunami imaginar de infractori needucati si nespalati

crin-antonescu_presidency.ro_Presedintele Senatului, Crin Antonescu, le cere politicienilor britanici de prim rang sa se opuna “populistilor fara scrupule” in ceea ce priveste imigratia. Declaratia lui Antonescu a fost facuta cu scurt timp inainte de intalnirea cu vicepremierul britanic Nick Clegg, transmite portalul Ziare.com.

“In 2007, atunci cand Romania a aderat la UE, am fost de acord, fara tragere de inima, sa amanam punerea in aplicare a celei de-a patra libertati fundamentale a UE – dreptul de a trai, munci si de a invata oriunde in UE – pana in 2014.

Prin urmare suntem frustrati si jigniti ca cineva spune acum ca aceste restrictii ar trebui mentinute pentru a stopa un tsunami imaginar de infractori needucati si nespalati ca sa imbratiseze civilizatia”, a mentionat Crin Antonescu, intr-un material publicat in politics.co.uk.

El a adaugat ca “este timpul ca liderii din Marea Britanie sa se opuna pe fata raului xenofob provocat de populistii fara scrupule”.

“Este timpul ca ei (politicienii de la Londra – n.red.) sa explice britanicilor beneficiile pe care le aduc romanii in Marea Britanie si vice-versa”, a subliniat presedintele PNL.

Sursa: Ziare.com
Foto: presidency.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *