Crin Antonescu: În cazul procurorilor, Comisia Europeană este descalificată. Poziţia lui Mark Gray a fost jenantă şi arogantă

crin_antonescuPreşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seară, că, în ceea ce priveşte nominalizarea procurorilor şefi, poziţia Comisiei Europene este “descalificată”, în timp ce purtătorul de cuvânt al CE a dat dovadă de aroganţă faţă de România, ieşirea acestui fiind “jenantă”, noteaza Mediafax.

“Conjugat cu ieşirea – pe care n-aş vrea s-o comentez în aşa măsură încât să scandalizez ultraeuropenişti ca dumneavoastră – e jenantă, ca să folosesc un eufemism, a domnului Mark Gray”, a declarat Antonescu.

Dacă vroiam să ne facem diplomaţi, ne făceam diplomaţi, eu nu sunt diplomat. Este descalificată, pentru că toată autoritatea pe care aceste structuri o pot avea în faţa guvernelor şi în faţa opiniei publice şi în faţa oamenilor politici din Uniunea Europeană, ţine de integritatea şi consecvenţa cu care respectă nişte reguli”, a răspuns Antonescu intrebat despre asteptările sale în privința Comisiei Europene.

Mai multe declaratii ale presedintelui Senatului, AICI.

Sursa: Mediafax.ro
Foto: presidency.ro

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *