VIDEO Crin Antonescu, progrese remarcabile la limba engleza. Cum a vorbit de Ziua Reginei

crin
Crin Antonescu a facut progrese remarcabile. Marti seara, de Ziua Reginei, Presedintele Senatului a vorbit intr-o engleza mai mult decat rezonabila, spre surprinderea auditoriului de la Palatul Bragadiru. Va invitam sa va convingeti:

Momentul usor tensionat al serii agreabile de la Palatul Bragadiru a fost toastul in cinstea Reginei Marii Britanii si a Presedintelui Traian Basescu, mai greu ”digerat” de catre liderii USL, Crin Antonescu si Victor Ponta. In timp ce primul a reusit sa zambeasca, al doilea si-a controlat mai greu muschii fetei.

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to VIDEO Crin Antonescu, progrese remarcabile la limba engleza. Cum a vorbit de Ziua Reginei

  1. anny 26/06/2013 at 07:05

    Crin e un destept si asta se vede. are si el puncte slabe, ca noi toti, de altfel, dar e imbucurator ca le remediaza. Foarte activ si prezent la parlament, iar engleza o poate invata usor la un nivel acceptabil. Prestatie buna per ansamblu, a inceput sa fie mai activ si in plan extern si nu ne reprezinta rau deloc. A devenit mult mai responsabil ca inainte, e bine ca a invatat din experienta de anul trecut. Chiar e un tip ok, imi place la el ca are intentii bune, vorbeste frumos si nu e corupt.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.