Cristian Bușoi, PNL: Europarlamentarii liberali se pregătesc de “bătălia” din PE

Europarlamentarii liberali îşi pregătesc discursurile şi strategia pentru dezbaterea care va avea loc miercuri în Parlamentul Europei (PE) pe tema României, la iniţiativa popularilor europeni şi a democrat-liberalilor români din forul legislativ european, a anunţat europarlamentarul Cristian Buşoi (PNL), informează Agerpres, potrivit CronicaRomana.ro.

Ei se bazează pe sprijinul ferm al liberalilor europeni în susţinerea clară a României şi a felului în care situaţia din ţara noastră a fost gestionată de guvernul USL. Eurodeputaţii liberali vor încerca să reducă la maxim daunele aduse imaginii României prin ”dezinformările crase ale PDL”.

Faptul că apropiaţii lui Traian Băsescu încă vorbesc despre ‘lovitură de stat’ în România constituie, în opinia lui Buşoi, aspecte grave cu rezonanţe grave în rândul occidentalilor europeni.
”Cel mai mare rău făcut României pe plan european şi internaţional, în ultimii ani, este campania de minciuni, de intoxicări şi de dezinformări duse de apropiaţii lui Traian Băsescu din PDL, care a început imediat după declanşarea procedurii de suspendare şi s-a accentuat după aflarea ‘rezultatelor dezastruoase ale referendumului pentru Traian Băsescu’, a declarat europarlamentarul liberal.

El a punctat faptul că această campanie va continua cu dezbaterea care va avea loc miercuri în Parlamentul European, la iniţiativa popularilor europeni şi a PDL.

Sursa: http://cronicaromana.ro/
Foto: europarl.europa.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.