Cristian Preda: Am decis sa intru in Partidul Miscarea Populara. Candidez pentru un nou mandat european

Cristian_PredaEuroparlamentarul Cristian Preda anunta ca a decis sa intre in Partidul Miscarea Populara, ca sustine afilierea partidului la Partidul Popular European si ca va candida pentru un nou mandat in Parlamentul European (PE), potrivit HotNews.

Anuntul vine la o zi dupa ce Elena Udrea s-a inscris in Partidul Miscarea Populara, dupa ce si-a anuntat demisia din Partidul Democrat Liberal, si la doua zile de la validarea oficiala, la tribunal, a PMP ca partid politic.

“Am decis sa intru in Miscarea Populara”, acrie Cristian Preda pe blog, precizand ca “dupa ce sefii PDL s-au debarasat de mine […] nu am mai aderat la un partid” insa a intrat in Fundatia Miscarea Populara.

“Acum, cand PMP a fost recunoscut ca formatiune politica, intru din nou in politica partizana”, arata Cristian Preda.

Politicianul precizeaza ca si-a propus drept obiectiv pe termen scurt  sprijinirea afilierii Miscarii Populare la Partidului Popular European (PPE). “Relatiile mele cu membrii PPE, inclusiv cu mai multi responsabili ai celei mai importante familii europene, sunt mai consistente decat oricand”, scrie Cristian Preda.

“Conditia sine qua non a unei asemenea afilieri este ca Miscarea Populara sa aiba deputati in Parlamentul European, dupa alegerile din 25 mai.
Iata de ce ma voi angaja cu toate fortele in campania pentru al treilea scrutin european, dupa cele din 2007 si 2009. Voi candida, deci, pentru un nou mandat in PE”, anunta Preda.

Partidul Miscarea Populara a fost inregistrat oficial miercuri ca formatiune politica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.