Curs ”Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene”, IER, 2-6 aprilie 2012

Institutul European din România organizează în perioada 2-6 aprilie 2012 cursul Expert accesare fonduri structurale şi de coeziune europene  program de perfecţionare autorizat CNFPA.

Obiectivele cursului:

La sfârşitul acestui program de formare, participanţii vor avea abilităţile şi competenţele necesare pentru identificarea, accesarea, scrierea, derularea şi implementarea unui proiect de succes.

Cui se adresează:

Programul se adresează: personalului din administraţia publică centrală şi locală, întreprinzătorilor, managerilor si angajaţilor ce doresc să  dezvolte proiecte în cadrul instituţiilor în care îşi desfăşoară activitatea, responsabililor financiari care doresc să cunoască particularităţile finanţărilor nerambursabile din UE, modalităţile prin care ele pot fi accesate şi gestionate.

Condiţie minimă de acces – studii superioare finalizate.

Cursul este susţinut de formatori cu peste 15 ani experienţă în domeniul elaborării şi gestionării proiectelor finanţate din fonduri europene.

Diploma de absolvire: cursul se va finaliza cu un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.
La absolvire se va elibera ca anexă a certificatului de absolvire şi un supliment descriptiv în care sunt menţionate competenţele dobândite.

Tariful cursului este de 850 RON/participant.

Înscrierea se poate face până la 30 martie, pe site-ul IER:

http://www.ier.ro/index.php/site/formular_training1

Cursurile se desfăşoară la sediul IER din Bucureşti, Bd. Regina Elisabeta nr. 7-9, Sala de conferinţe, etaj 4.

Sursa foto: green.autoblog.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *