Dacian Ciolos-mă simt un rezultat al şansei României de a adera la UE

Dacian Cioloş, desemnat vineri comisar european pentru Agricultură, a declarat, la Palatul Cotroceni, că se bucură că are şansa să-şi aducă, astfel, contribuţia profesională la construcţia europeană, potrivit Mediafax.

Dacian Cioloş a sosit la Cotroceni în jurul orei 14.15, la scurt timp după ce Jose Manuel Barroso a anunţat, la Bruxelles, componenţa noii Comisii Europene.

Preşedintele Băsescu a declarat, vineri, la Cotroceni, că desemnarea lui Cioloş este un succes al diplomaţiei româneşti. El l-a invitat pe Cioloş să rostească câteva cuvinte.

Acesta a menţionat că desemnarea sa este o dovadă în plus că şi un candidat din România poate să primească încrederea într-un domeniu atât de important precum agricultura.”Personal, ţin să vă spun că mă simt un rezultat al şansei României de a adera la Uniunea Europeană”, a spus Cioloş.

El a menţionat că i se oferă astfel şansa să-şi poată aduce contribuţia profesională “la această construcţie europeană la care România a aderat”.

Preşedintele CE, Jose Manuel Barroso, a anunţat, vineri, la Bruxelles, lista comisarilor desemnaţi, din partea României fiind anunţat Dacian Cioloş pentru portofoliul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.


Share daca ti-a placut articolul:

3 Responses to Dacian Ciolos-mă simt un rezultat al şansei României de a adera la UE

 1. Gavril Cotofre 29/01/2010 at 20:38

  buna ziua ce putem face pentru rominii din diaspora

  Reply
 2. Gavril Cotofre 20/02/2010 at 20:26

  Buna ziua ce putem face sa ne intoarcem acasa noi cei din strainatate.

  cu stima si respect

  Reply
 3. Gavril Cotofre 07/04/2010 at 23:28

  D-le Ciolos agricultura la noi este la pamint, trebuie sa faceti ceva acum ca sinteti comisar european pe agricultura.
  Noi rominii stam prin strainatate ci cersim din poarta in poarta, pe cind am putea si in agricultura cu ceva fonduri europene.
  Totul depinde de dumneavoastra.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.