DC News: Radu Golban, economistul care a descoperit datoria istorică a Germaniei față de România, va candida la europarlamentarele din 2014

radu golban facebookRadu Golban, economistul care a descoperit că Germania are datorii de 19 miliarde de euro către România, a anunțat în exclusivitate pentru DC News că va candida la alegerile europarlamentare din 2014.

Intenționez acest lucru (n.r. sa ma implic in viata politica), pentru că doar la urnă poți avea în final și legitimitate, dar și răspundere pentru un concept politic.(…) Corpul electoral românesc trebuie să aibă într-adevăr un reprezentat autentic, care să-i exprime interesele și speranțele fără reținere sau calcule înguste”, a declarat Golban.

Întrebat dacă  va fi vorba de o funcție pe plan extern, din care să reprezente România sau chiar o eventuală candidatură pentru Parlamentul European, Golban a răspuns:

“Sunt eurorealist și intenționez să mă afiliez unui partid mic, fără tendințe extremiste sau naționaliste și fără «penaliști». Cu un astfel de partid aș avea certitudinea unei legături mai strânse între mine și electorat atunci când voi participa anul viitor la alegeri. Doresc să mă adresez unui public larg, dar în special tinerilor, și să ofer soluții pentru provocările la care este expusă România”.

Sursa: DC News
Foto: facebook.com/Golban.Radu

 

 

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.