De ce crede Marga ca a fost schimbat?

Andrei Marga, înlocuit cu Titus Corlăţean, în urma remanierii guvernamentale de luni precizează că nu i s-a oferit nici o explicaţie oficială, ci doar felicitări, potrivit Realitatea.net.

Marga declară că a resimţit o “sensibilitate”, în urma demiterii, mai ales că “toate lucrurile erau puse în mişcare” la minister. El anunţă că a refuzat toate propunerile care i s-au făcut şi că va pleca luna viitoare în Germania, dar nu ca ambasador, ci în mediul ştiinţific.

“Au fost mai multe propuneri, dar rămân în mediul cercetării şi în cel universitar şi luna următoare plec în Germania pentru cercetare ştiinţifică”, a declarat Marga.

Întrebat de ce crede că a fost demis, Marga a replicat: “Nimeni nu e căsătorit cu vreo funcţie. Nu există vreun motiv formulat de cineva în vreun fel. Ipoteza mea e că de fapt a fost o împărţeală înăuntrul unui grup şi un domn a dorit foarte mult acest minister. Aceasta a fost totul”.

Fostul ministru de Externe n-a vrut să nominalizeze persoana la care s-a referit, spunând că lasă asta în seamna altora.

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, la ceremonia de depunere a jurământului de învestitură de către noii miniştri, că toţi cei care au părăsit Cabinetul “şi-au purtat mandatul cu demnitate şi onestitate”, mulţumindu-i în mod special lui Andrei Marga, pentru devotamentul său.

Sursa: Realitatea.net
Foto:  ubbfefs.blogspot.com

Share daca ti-a placut articolul:

One Response to De ce crede Marga ca a fost schimbat?

  1. mc 21/08/2012 at 10:34

    Ai fost schimbat pentru ca ti-ai facut”datoria” domnule Marga Domnii care te-au pus au tras foloase de facatura ,inteligenta dumitale de care ai dat dovada “pentru tara”, Estii multumit de prestatia dumitale? Mie mi-ar fi rusine….
    Inca o data a-ti dovedit ca sunteti doar un om si inca, unul foarte mic….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *