Dezbatere “Viitorul energiilor regenerabile in Romania”, 26 iunie 2013

banner-viitorul energiilor regenerabile

Care este viitorul energiilor regenerabile în România? Există încă posibilităţi pentru dezvoltare?  Cum pot fi recuperate investiţiile efectuate până în acest moment?

Acestea sunt o parte dintre aspectele care vor fi discutate pe durata conferinţei “VIITORUL ENERGIILOR REGENERABILE ÎN ROMÂNIA: DEZBATERE PRIVIND ULTIMELE NOUTĂŢI LEGISLATIVE ÎN DOMENIU”, organizată de Camera de Comerţ Italiană pentru România în colaborare cu Confindustria România, miercuri, 26 iunie, la sala Atlas 2 a Radisson Blu Hotel Bucureşti.

Printre cei care vor lua cuvântul, până în acest moment au confirmat prezenţa E.S. Diego BRASIOLI, Ambasadorul Italiei la Bucureşti, domnul Roberto SCAGNOLI, Preşedintele Camerei de Comerţ Italiene pentru România, domnul Mauro Maria ANGELINI, Preşedintele Confindustria Romania, doamna Silvia VLĂSCEANU, Consilier Parlamentar Comisia industrii şi Servicii, doamna Otilia MARIN, Director General ANRE.

A fost invitat să participe şi un reprezentant din partea Guvernului României pentru a le transmite participaţilor un mesaj oficial. Pe durata conferinţei biroul de avocatură Tonucci & Partners va analiza şi va interpreta legea recent modificată.

Vor exista, de asemenea, intervenţii cu privire la sistemul de finanţare bancară, precum şi experienţe relatate de către EPC şi developer.

CCIpR a considerat, în colaborare cu Confindustria România, fundamentală organizarea acestui eveniment pentru a veni în întâmpinarea numărului semnificativ de firme italiene care au investit în România în sectorul energiilor regenerabile şi care în acest moment sunt preocupate de modul în care îşi vor putea recupera sumele investite.

Pentru mai multe informaţii privind programul conferinţei şi modalităţile de participare: http://cameradicommercio.ro/it/eventi-energia/530.html

Pentru confirmarea participării: eventi@cameradicommercio.ro

Comunicatul de presa, disponibil integral

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.