Elena Udrea: După ce a criticat brandul național, Ponta se afișează cu ”frunza” pe piept

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea spune că Victor Ponta, care a criticat brandul naţional, nu se sfieşte acum să se afişeze cu “frunza” pe piept, referindu-se la faptul că premierul a purtat, la Raliul Sibiului, o cămaşă care avea pe piept logo-ul brandului de ţară, relatează Mediafax.

“O dovadă în plus că nu poţi să ai încredere în Victor Ponta: după ce a criticat brandul naţional când s-a lansat, acum nu se sfieşte să se afişeze cu frunza pe piept”, a scris Udrea, duminică, pe Facebook.

Premierul Victor Ponta a asistat, sâmbătă, la finala Raliului Sibiului, la care şi el a concurat, în ultimii şase ani, din poziţia de copilot, el salutându-i şi felicitându-i pe cei care au rămas în competiţie. Premierul i-a premiat pe câştigătorii Raliul Sibiului, echipajul norvegian compus din Andreas Mikkelsen şi Ola Floene.

La Raliul Sibiului, Victor Ponta a purtat o cămaşă albă care avea în partea stângă logo-ul brandului de ţară – frunza, lansat de fostul ministru al Turismului Elena Udrea, cu ocazia zilei naţionale a României, la Expoziţia Mondială 2010, organizată la Shanghai.

Citește și MDRT: “Frunza” rămâne logo-ul României. Elena Udrea reacţionează: Deci este, până la urmă, bună!

Sursa: Mediafax.ro
Foto: eudrea.wordpress.com

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *