Eugen Teodorovici, despre criticile pe documentului vizand fondurile UE 2014-2020: “Toti cei care au facut comentarii in ultimele saptamani nu si-au adus niciun fel de aport la acest document”

eugen teodorovici”Toti cei care au facut comentarii in ultimele zile si in ultimele saptamani de zile nu si-au adus niciun fel de aport la acest document” a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici pentru uelive.ro, in contextulcriticilor aparute pe marginea draftului de Acord de Parteneriat.

”Acest document a rezultat in urma consultarii tuturor actorilor implicat, si ONG-uri si administratie, absolut toti actorii implicati au fost parte din acest proces.

Toti cei care au facut comentarii in ultimele zile si in ultimele saptamani de zile nu si-au adus niciun fel de aport la acest document. Desi toata lumea a fost invitata, a fost rugamintea mea personala si a noastra a tuturor sa fim cu totii o echipa, sa aratam ca pentru ca pentru Romania este un obiectiv strategic.” a declarat Teodorovici.

Urmareste interviul VIDEO aici.

Sursa: HotNews.ro
Foto: gov.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.