Daciana Sârbu, în Bucovina cu femei ambasador

daciana sarbu .roEuroparlamentarul PSD Daciana Sarbu a organizat, pentru acest weekend, o vizita in Bucovina a mai multor diplomati acreditati la Bucuresti, femei ambasador si sotii ale unor ambasadori. Europarlamentarul este convins ca am avea numai de castigat din promovarea Bucovinei ca “Bio land”, pentru ca aici sunt pastrate intacte traditiile, iar mancarea este cu adevarat traditionala si bio.

“Cred ca e o mare sansa a noastra. As vrea sa ne oprim in a ne fi teama sa ne promovam tara pentru ca avem lucruri extraordinare, oameni minunati”, a mai spus Daciana Sarbu, relateaza Mediafax, potrivit Ziare.com.

Ambasadorul Sloveniei in Romania, Jadranka Sturm Kocjan, aflata in vizita din Bucovina, a marturisit ca a admirat atat produsele de artizanat, ceramica, dar ca si mancarea a fost foarte buna.

Diplomatii acreditati la Bucuresti care participa la aceasta actiune de promovare a turismului in Bucovina au vizitat Muzeul “Ion Irimescu” din Falticeni, au degustat muraturi de la Milisauti, au vizitat atelierul de ceramica neagra din Marginea, au participat, la Horodnic de Sus, la un targ de produse artizanale si au privit cum se incodeiaza oua, cum se tes covoare si cum se obtine firul de lana.

Surse: Mediafax.ro, Ziare.com
Foto: dacianasarbu

Share daca ti-a placut articolul:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *